Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Erkul, MHP'den aday adaylığını açıkladı

Erkul, MHP

MHP Bandırma MHP İlçe eski Başkanı Kerim Karani Erkul, MHP Balıkesir İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında Milliyetçi Hareket Partisinden Balıkesir Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

MHP Bandırma MHP İlçe eski Başkanı Kerim Karani Erkul, MHP Balıkesir İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında Milliyetçi Hareket Partisinden Balıkesir Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.
MHP’den Balıkesir milletvekili aday adaylığını açıkladığı konuşmasında, açılım sürecine değinen Erkul “Önümüzdeki Türkiye fotoğrafına baktığımızda adını bile anmak istemediğim siyasi iktidarın Türkiye Cumhuriyeti devleti üzerinde yaptığı tahribat vatansever her Türk insanının yüreğini kanatmaktadır. Türk Milleti uçurumun dibine gelmiş var olmakla yok olmak arasında ince bir çizgidedir. Sözde açılım ve çözüm adı verilen yalan rüzgârıyla vatan toprakları göz göre göre teröristlere teslim edilerek bölünme noktasına gelinmiştir.” diye konuştu.
MHP’nin Türk milletinin birleşme noktası olduğunu öne süren Erkul, “Millet olarak ya bu ölüm uykusundan uyanıp oyunu bozacağız, ya da Çanakkale de kurtuluş savaşında uğruna sayısız şehit verdiğimiz topraklarda azınlık olup özgürlüğü unutacağız. Tabiri caizse köprüden önceki son çıkış 7 Haziran 2015’te gerçekleşecek genel seçimlerdir. Türk Milleti bu seçimlerde vereceği oylarla bir siyasi partiyi değil, kendi geleceğini seçecektir. Ya bu oyunu bozup var olacağız, ya da Türk düşmanlarının önünü açıp şehitlerimizin kemiklerini sızlatacağız. Gün bugündür, vatanın zapt edilmemiş son kalesi MHP iktidara hazır kadrolarıyla, projeleriyle Türk Milletinin birleşme noktası olmalıdır” ifadelerini kullandı.
Bir önceki seçimlerde AKP’ye oy veren seçmene de seslenen Erkul “Buradan AKP’ye oy vermiş ülkemin güzel insanlarına köylüsüne, kentlisine, işçisine, memuruna, gencine yaşlısına seslenmek istiyorum. Ülkemizi karanlığa sürükleyen PKK işbirlikçisi, bu siyasi oluşuma gerekli dersi verin. Türk Milletinin söz konusu vatan olduğunda neler yapabileceğini gösterin. MHP’yi iktidara taşıyarak AKP’yi siyaset sahnesinden silin süpürün” dedi.
MHP’nin her alanda yetişmiş kadrolarıyla Türk Milletinin birleşme noktası olduğunun altını çizen Erkul, devamında şöyle konuştu: “Balıkesir’in bir evladı olarak bu sorumlulukta yer almak Milletimin haklarını savunan sesi, mücadele gücü, temsilcisi vekili olarak bu mücadelenin içinde can pahasına aktif olarak yer almak istiyorum. Buradan Milliyetçi Hareket Partisi’nden Balıkesir milletvekili aday adaylığımı açıklıyorum.”
Yapılan basın açıklamasının ardından Erkul, vatandaşlara pilav ve ayran ikramında bulundu.



  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli